psp2

Annonse


Ny PSP på vei?

Det er alltid gøy med rykter om ny maskinvare, og i disse dager snakkes det mye om en mulig ny PSP.

For et år siden ble Slim & Lite-versjonen av PSP-konsollen annonsert på E3, og kom i salg på høsten, men spionbilder fra Kina forteller at enda en versjon av maskinen kan være på trappene.

Nye funksjoner?

Det hevdes at den nye PSP 3000 vil blant annet inkludere en PS-knapp, lik den vi finner på kontrollerne til PlayStation 3, som vil erstatte den eksisterende Home-knappen. Maskinen skal også ha innebygd mikrofon.

psp3

Annonse


La oss være ærlige, bildene ser ikke veldig overbevisende ut, men det er jo alltid moro med litt rykter. E3 er over, og ingen ny maskinvare ble annonsert av Sony, men det er ikke lenge til Leipzig Games Convention der selskapet lover mange flere nyheter. Vi får se!

Mer her

Annonse