Her er Operas nye mobilbrowser på en HTC Diamond. Begge delene kan sees på som de største konkurrentene til iPhone og dens medfølgende Safari.

Annonse


Denne skal knuse Safari

Nå er tiden klar for en oppdatering av Operas populære mobilbrowser. Opera Mobile 9.5 slippes i dag, og det er bare å gå hit for å laste ned.

En av de raskeste på markedet
Først og fremst vil browseren være raskere enn tidligere. Dette skal være en av de raskeste på markedet, og vil dermed være i direkte konkurranse med iPhones innebygde Safari.

Som tidligere versjoner vil du ha muligheten til å panorere og zoome. På denne måten kan du enkelt få overblikk over hele siden, eller zoome deg inn på akkurat det innholdet du har lyst til å se nærmere på.

Helt nytt grensesnitt

Opera har også totalrenovert UI-en til programmet. Det skal være renere og mer intuitivt, og skal gjøre det enkelt for brukeren å raskt og enkelt komme fram til det man trenger.

I tillegg har åpen kode, og satser hardt på å tilby tilgjengelig og lett formelig programvare. De har også forbedret sitt utviklerverktøy Opera Dragonfly, for å gjøre det lettere for utviklere å debugge JavaScript og Cascading Style Sheets (CSS).

Kilde: Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse