Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vil denne sekvensen være bevegelsesstyrt?

Nye Xbox-rykter

E3-lekkasjene fortsetter – nå om bevegelseskontroll og ny harddisk.

Rykteflommen i forkant av E3 vil ingen ende ta, og tilsynelatende er det Microsoft som er offer for de fleste avsløringene (selv om Sony og Nintendo har også måttet avkrefte et par rykter de siste dagene).

Bedre enn Wii?

Siste nytt er en halvveis-bekreftelse av en bevegelsesfølsom kontroller til Xbox 360. Det har vært løs snakk om en Wii-lignende kontrollmetode til konsollen i lang tid nå, men nå nylig uttalte Microsofts Ken Lobb seg om kontrollsystemet i det nye Banjo-Kazooie-spillet.

Lobb (som forøvrig har jobbet med flere Rare-spill tidligere, inkludert Goldeneye) fortalte til IGN at i det kommende spillet vil du kunne vri kontrolleren rundt for å kontrollere forskjellige elementer i spillet, noe som kan tolkes som en bekreftelse på bevegelsesfølsom kontroll.

Banjo-Kazooie Nuts & Bolts ser uansett veldig kult ut, bevegelsesstyring eller ikke.

Større disk

Et annet rykte som har dukket opp i dag er at Microsoft planlegger å fase ut 20 GB-versjonen av 360, og erstatte den med en 60 GB-utgave. Dette kommer frem i en mail fra selskapet til flere butikker, og tyder på en eventuell lansering til høsten.

Microsoft nekter selvsagt for alt dette, og allerede mandag kveld kommer vi til å vite om ryktene stemmer eller ikke.

Kilde

Stikkord: e3, Microsoft, nintendo, rykter, sony, xbox