Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mange ser frem til Sony Ericssons Xperia. Her sett på Elektrofil-messen

Her er iPhone-alternativene

Lei av iPhone? Amerikanske Cnet foreslår andre varianter.

iPhone-feberen når nye nivåer i disse dager, siden telefonen lanseres på fredag i en oppgradert versjon – og ikke minst nå over store deler av verden. Men for oss som ikke nødvendigvis blir overhysteriske av tanken på et nytt Apple-produkt (og faktisk overhodet ikke har lyst på en iPhone), er det godt å vite at det finnes andre muligheter.

Flere forslag

Det amerikanske nettstedet Cnet har nettopp laget en liten liste med potensielle alternativer til iPhone, der de fokuserer på de forskjellige modellenes fordeler og ulemper.

Ett viktig poeng er at dette er et amerikansk nettsted, og flere av de omtalte telefonene ikke er tilgjengelige i Norge. Likevel, vi synes at det er en artig oppsummering av iPhone-konkurrentene, da det er fort gjort å glemme at mange telefoner gjør det samme som Apples flaggskip, og ofte gjør det bedre.

Hva er din favoritt-iPhone-konkurrent?

Annonse
Stikkord: iphone, Mobil