Hvis du har tid i sommer er det mye du kan finne på!

Annonse


Lag ditt eget Nintendo-bord

Skal vi tro på værvarslingen fremover ser det ut som det kan bli mange regnfylte dager i sommer. I den anledning er det bare å slenge seg på DIY(Do It Yourself)-bølgen, og starte et par sommerprosjekt!

Nintendobord
Hva sommerprosjektet skal gå ut på er selvfølgelig opp til deg, men hvis du vil ha noe halveis nyttig kan du gå til bloggen Ultra Awesome. Her kan du følge en oppskrift og lage ditt eget fungerende Nintendo-bord, og virkelig bli den tøffeste karen i vennegjengen.

Det forutsetter forsåvidt at hele vennegjengen er 8-bitsnostalgikere, men hvem er vel ikke det?

nintendobord

Annonse


Unødvendig moro
I den litt mer unødvendige sjangeren finner vi Iron Man-hansken. For deg som har sett filmen vet du allerede hva det dreier seg om, men for resten er dette altså en hanske med lys i håndflaten. That’s it.

Men ser man bort i fra at det kanskje ikke er så nyttig, ser det i hvert fall ganske tøft ut. Carlos, som skriver på bloggen Carlitos Contraptions, forteller enkelt og greit hvordan man kan se ut som Tony Stark.

Se video under for å se hvordan den funker.

Kvitrende bjørn
For de litt mer viderekomne, har My Home 2.0 laget en fin guide for hvordan du kan fikse opp teddybjørnen din til å rope ut oppdateringer fra Twitter. Her er blir imidlertid ingrediensene et hakk mer avansert enn tidligere, men resultatet blir samtidlig rimelig morsomt. Sjekk videoguiden under.

Annonse