Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Slik selger Ian Usher hele livet sitt på nettet. (Ill.: life4sale.com)

Selger livet sitt på eBay

Og da mener han hele livet.

Den britisk-fødte australieren Ian Usher vil ha et nytt liv. Derfor har han lagt det gamle til salgs på eBay.

Tilbudet inkluderer huset, møblene, samtlige elektroniske dingser (ouch!), motorsykkel og jetski. Sjela hans står ikke nevnt, men kjøperen får også overta hans venner og familie (forutsatt av vennene og familien vil det selv).

Årsaken er at den godeste Ian nylig har opplevd et opprivende samlivsbrudd med kona etter 12 års ekteskap. I annonsen skriver han at han ikke orker tanken på å leve videre i det samme huset og med de samme menneskene uten kona.

Siste og foreløpig høyeste bud på den forsmådde ektemakens liv er 390 000 australske dollar – om lag 1,9 millioner kroner. Det høres veldig lite ut, så vi får håpe for Ians skyld at bedre tilbud kommer raskt.

I tillegg til eBay-annonsen har ian Usher også opprettet nettsiden alife4sale.com, der det ligger detaljer om det omfattende salget.

Det er imidlertid ikke første gang noen selger livet sitt på eBay. I januar 2007 la den australske studenten Nicael Holt ut alt han eide – inkludert alle klærne og barnebilder av seg selv – til høystbydende.

kanskje vi snakker om en australsk trend her…

Stikkord: dingser, ebay, skriver