Gates poserer med Master Chief fra Halo-spillene.

Annonse


Bill Gates beste sitater

I månedsskiftet juni-juli slutter William Henry Gates III i sin siste heltidsstilling hos Microsoft. Da passer det bra med noen sitater fra mannen som har formet vår datahverdag siden tidlig på 80-tallet.

– 640K er en myte

Trodde du det var sant at det var Gates som sa at 640K minne er nok? Tro om igjen. Det er nemlig ikke sant ifølge Gates selv.

– Jeg har sagt en del dumme ting, men ikke det. Ingen involvert i bransjen ville noen gang si at så mye minne er nok for all tid. Jeg kommer stadig borti det teite sitatet der jeg skal ha sagt at 640K minne er nok, forklarte Gates i 1996 og legger til at han aldri har sagt det, men at han faktisk sa det motsatte.

Om Windows XP

– Om jeg var typen som bare ville vinne hadde jeg byttet bransje for lenge siden. Om jeg hadde hatt en målstrek, tror du ikke jeg hadde passert den for mange år siden, sa Gates i et intervju med Playboy i 1994.

Annonse


I forbindelse med lanseringen av Windows XP i 2001:

– Hele PC-industrien har kommet sammen rundt denne lanseringen. Windows XP er det kraftigste, kjappeste og mest stabile OS vi noensinne har laget. Vi har brukt milliarder av dollar på utvikling. Det er basert på tilbakemeldinger fra brukerne basert på en visjon av hva maskinene kan brukes til. Den nye sikkerheten er veldig viktig, sa Gates den gang.

Les alle sitatene.

Kilde:
Infoworld

Annonse