Dette er Tandbergs nye LCD-TV i ErgoClass-serien.

Annonse


Tandberg tilbake med LCD-TV

Det legendariske norske elektronikkselskapet Tandberg er tilbake med TVer.

Klassiker tilbake

Svært mange nordmenn har et forhold til det norske merkenavnet Tandberg. Selskapet lagde i sin storhetstid for 30 år tilbake radioer og TVer til det norske folk. I den senere tid har de spesialisert seg på blant annet videokonferanseteknologi.

30 år etter er Tandberg Display igjen klar til å kjempe på det svært tøffe TV-markedet med en splitter nye LCD-tver.

Gode gamle ErgoClass

De fire nye modellene i ErgoClass-serien kommer i salg fra august i år og blir selvsagt utstyrt med HDMI, USB og komponent.

Annonse


Først ut er Norge, men TVene skal senere ut i verden. Tandbergs TVer skal være konkurransedyktige i pris mot lignende TVer fra Samsung og LG.

Unik garanti

Tandberg sparer ikke på noe når det gjelder garantivilkårene:

– Forhandleren sjekker om det er noe feil med den og dersom det kan bekreftes, tar kunden med en ny TV hjem. Garantiordningen gjelder i tillegg til ordinære reklamasjonslover og i to år fra Tandberg-TV-en kjøpes, forklarer Ove Kristensen i Tandberg.

– I går fikk vi den endelige versjonen av TV-en, og det er godt å se at den er av veldig bra kvalitet. Vi har forsøkt å ta vare på det som var i høysetet hos gamle Tandberg, det er kvalitet og design, forteller Kristensen.

Kristensen kan avsløre at en av de store kjedene er hovedforhandler. Det er også flere andre som vurderes som autoriserte utsalgssteder.

Kilde:
VG

Annonse