gta shot4

Annonse


Google-kart for GTA IV

Fabelaktige GTA IV er mer innholdsrikt enn noen av de tidligere spillene i serien. Det er fullt av hemmeligheter, overraskelser og skjulte objekter. Liberty City er stort og vanvittig detaljert.

Av brukerne

Det er derfor hyggelig at spillnettstedet IGN har tatt seg bryet med å implementere Google Maps-applikasjonen over kartet fra GTA IV. Dermed er det fritt frem for brukerne å merke alle slags interessante lokasjoner. Enten det gjelder spesifikke oppdrag, biler du kan stjele, stunts du kan utføre, bygninger du kan entre, til og med prostituerte du kan plukke opp. Kartet er allerede ganske tett merket med diverse ikoner, og faren er stor for at man kan ødelegge spillopplevelsen ved å klikke på for mange av dem – de avslører nemlig en del om innholdet.

Men er du en av disse som absolutt vil få med deg alle hemmelighetene, og sliter med å finne dem selv, er GTA IV-kartet et uvurderlig verktøy.

Du finner det her.

Annonse


Annonse