psystar

Annonse


– Mac-klone er ikke lureri

Etter alle kontroversene rundt selskapet snakker de ut.

Snakker ut

Selskapet bak Mac-klonen OpenMac (som de senere døpte om til Open Computer og OpenPro) har flere ganger skiftet adresse og har ikke vært et registrert selskap i offentlige amerikanske registre, dette har selvfølgelig fått skeptikere på nett til å så tvil om selskapets seriøsitet.

Mannen bak selskapet heter Rudy Pedraza og forsikrer om at alt er som det skal i et intervju med Forbes.

– Vi stjeler ikke

– Det er bare helt feil. Vi er ikke ute etter å stjele andres penger, vi vil tjene dem, forteller Pedraza til Forbes. I følge Pedraza har selskapet fått inn flere ordre enn betalingssystemet til PowerPay har klart å ta unna. Det samme skjedde når de skiftet til PayPal.

Pedraza forklarer de hyppige adresseskiftene med at de måtte flytte til et sted det var plass.

Forklarer adresseskifte

– Vi har tusener av maskiner vi må bygge og sende avgårde. Det er ikke det at vi ikke kan levere produktet eller at Apple kan stoppe oss fra å levere det, forteller sjefen og påpeker at de snart kan ta imot ordre igjen og at feilen hele tiden har vært at de ikke har klart å ta imot kredittkortordre.

Selskapet har ikke hørt fra Apples advokater enda. Dette overasker ikke Psystar-sjefen. Selskapet selger nå maskinene med Mac OS X 10.5.

– Jeg vil bare hjelpe Steve Jobs å tjene mener penger, forklarer Pedraza. ZDNet har vært og tatt bilder utenfor kontorene til Psystar, og de ser legitime ut.

Kilder:
Forbes
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse