Zepto Titan kommer til å koste 2599 kroner.

Annonse


Dette er verdens billigste laptop

Zepto tar opp kampen mot de ultraportable og lanserer en laptop til 2599 kroner.

Billig-laptop

I følge Zepto er deres nye laptop Titan verdens billigste. I tillegg til å være billigst er den også kjappere enn konkurrentene mener selskapet. Målet er å utkonkurrere de små og billige ultraportable maskinene som Asus EEE, men med en laptops fulle maskinvarekraft.

Spesifikasjoner

Titan er tilgjenglig fra Zeptos nettsiden i utgangen av april og er utstyrt med 2GHz Celeron M550 CPU, 1GB minne, 80GB harddisk, CD-brenner og DVD-leser, 3-i-1 kortleser og SiS Mirage skjermkort. 300Mbit trådløst nettverk må kjøpes i tillegg. Maskinen fungerer med Linux, men kan også bestilles med Windows Vista eller XP.

«De nye ultraportable har fått mye oppmerksomhet fordi de er små og billige, men de har lite eller ingen harddisk og dårlige muligheter til å bruke standard styresystemer, forteller Morten Kjaersgaard», underdirektør hos Zepto A/S.

Annonse