Skal du leie Avis-bil i USA, får du musikknedlasting for 11 dollar om dagen.

Annonse


Last ned musikk i leiebil

Bilutleiefirmaet Avis lanserer nå et helt nytt tilbud til sine kunder. Via mobilt bredbånd (som allerede er installert i bilene) vil kundene kunne laste ned musikk og spille den av via bilens lydanlegg.

Kan komme til Norge

– Musikk og bilkjøring går hånd i hånd så dette er en fin måte for leiebilkundene å kunne lytte til den musikken de ønsker. Avis skal være i forkant når det gjelder å lansere nye og innovative løsninger, forteller Country Manager Eivind Sterri i Avis Bilutleie.

Systemet er foreløpig bare tilgjengelig i USA, men Sterri ser for seg at det også vil kunne komme her i landet på sikt.

– De som velger leiebil med mobilt bredbånd kan laste ned musikk og lydbøker mens de er på farten, enten til en mobiltelefon med internettmulighet eller til en PC. Det er også mulig å laste ned den musikken man ønsker før turen starter, dersom man ikke har behov for bredbånd i bilen. Vi vurderer kontinuerlig mulighetene for et slikt system for bruk her til lands, forteller Sterri.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse