Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Foeløpig ser det ganske glissent ut på RipLounge. Men 1. april åpner den nettbaserte nattklubben. (Ill.: RipLounge.com)

Gå på byen fra sofaen

Virtuell nattklubb åpner 1. april.

Er du grundig lei av Second Life? Og er du minst 15 år for gammel til Club Penguin og 10 år for gammel for Habbo ?

Mange fordeler

Da er kanskje RipLounge noe for deg. Den virtuelle nattklubben tar sikte på et publikum mellom 25 og 40 år. Med andre ord det amerikanerne kaller «consenting adults» (voksne som er enige om å gjøre ting ikke-voksne ikke får lov til).

Her kan du delta i det internasjonale, hektiske utelivet uten å reise deg fra godstolen. Og det beste av alt: Drinkene er betydelig billigere når de hentes fra eget barskap framfor å bli servert til overpris av en bartender!

VIPer først

På RipLounge slipper du også å bli overfalt av gjester som har forsynt seg for mye av drikkevarene. Ikke blir du ranet på vei hjem klokka 03.40 heller. Men det er kanskje noe muffens likevel, for «Rip» minner jo litt om «rip off» – det amerikanske uttrykket for lureri…

For de som måtte føle sosialt behov i påskehelga må vi dessverre melde at den nettbaserte klubben ikke åpner før 1. april. Men det ser heldigvis ikke så vrient ut å komme på VIP-lista – der du naturligvis være for å tiltrekke deg damenes oppmerksomhet…

Stikkord: ord, second life, virtuell, virtuelle verdener