xbox_360-blu-ray

Annonse


– Ingen Blu-ray for 360

Selv om det er allerede offentliggjort at Microsoft er i samtaler med Sony når det gjelder fremtidig støtte for Blu-ray, som tross alt kom seirende ut av formatkrigen, betyr det ikke nødvendigvis at Xbox 360-eiere kan se frem til en ekstern avspiller. Til tross for alle ryktene den siste tiden.

Ingen planer

Aaron Greenberg, produktsjef for 360, forteller nemlig til Reuters at det ikke foreligger planer om å inkludere Blu-ray i “Xbox-opplevelsen”. Selskapet ønsker først og fremst å fokusere på digital nedlastning av HD-materiale i tiden fremover, noe som er blitt stor suksess i USA.

Nedlastningstjenesten til Xbox Live er så vidt blitt lansert i utvalgte europeiske land – men ikke i Norge. Xbox 360 er foreløpig den eneste konsollen som støtter filmleie gjennom nettet.

Selv store selskaper som Microsoft forandrer mening av og til, så selv om Greenberg nekter for Blu-ray på 360 i dag, betyr det ikke at det aldri kommer.

Du kan lese mer her

Annonse