Endelig kommer det en løsning for standard torrentklient på iPhone.

Annonse


BitTorrent for iPhone

En gjeng som kaller seg The iPhone hacker Core har lenge jobbet med å få til en løsning som gjør at man kan laste opp og ned filer via BitTorrent på Apples mobiltelefon.

Polerer eplet

Under slagordet «prøver å gi eplet litt ekstra polish» («trying to add some polish to an apple») kan nå iPhone-gruppa stolt presentere et program som gjør at du kan bruke en standard Mac-torrentklient som Transmission på iPhone.

De første testene viser at det fungerer, om enn ikke helt prikkfritt. Trolig skyldes «hikkingen» at iPhone bare støtter EDGE, og ikke 3G eller 3.5G.

Fra før av har nordmannen Sindre Sørhus utviklet µTorrent. Der brukes torrent-teknologien, men for øvrig har løsningen ingen ting å gjøre med BitTorrent.

Frislipp torsdag

Torsdag denne uka forventes det at Apple slipper løs iPhone for tredjepartsutviklere. Svært mange har allerede utviklet programmer for den bestselgende telefonen.

Og ønskemålemne er mange. Nettstedet Macworld.com har til og med satt opp en ønskeliste over de 25 programmene de gjerne vil se på telefonen.

Annonse


Annonse