Mini-PCer som denne bidro til at veksten i PC-salget til vanlige forbrukere hadde en pen økning i fjor.

Annonse


Asus Eee PC neppe til Norge

Asus opplever så enorm etterspørsel etter mini-PC-en Eee at den planlagte april-lanseringen i Norge mest sannsynlig ikke blir noe av. Også de andre nordiske landene kan se langt etter Eee.

Utsatt på ubestemt tid

Asus’ nordiske presseansvarlige Anders Haby bekrefter at april-lanseringen er avlyst overfor danske PC World. Nå kan ikke Haby bekrefte om det vil bli lansering i andre kvartal, tredje kvartal eller i det hele tatt.

Asus Linux-baserte mini-PC er blitt en enorm salgssuksess. Haby opplyser at selskapet produserer to maskiner i sekundet, uten å klare å dekke etterspørselen. Nå puster konkurrentene Asus i nakken. Stadig flere er i ferd med å utvikle sine egne Eee-alternativer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse