Llewelyn Moss (Josh Brolin) lar seg ikke pelle på nesa av den psykopatiske leiemorderen som er sendt for å drepe ham i Oscar-grossisten «No Country for Old Men». I Blu-ray-utgaven kan du trolig telle skjeggstubbene hans også...

Annonse


Oscar-vinner i superugave

Joel og Ethan Coens blodige westernthriller No Country for Old Men ble rene grossisten under årets Oscar-utdeling. Hele fire priser ble inkludert den gjeveste av alle: Beste film.

Unik kvalitet

Den 11. mars er det storlanseringen av filmen på DVD og Blu-ray i USA. Sistnevnte utgave kan filmselskapet Buena Vista (et Disney-selskap) love kommer i en kvalitet hjemmekinoentusiaster aldri har sett maken til før.

De utroper bramfritt filmen til verdens beste grafiske overføring fra film til kommersielt diskmedium så langt, og lover hele at hele diskens kapasitet er fylt opp med topp filmkvalitet.

Fyller 50GB

Det dreier seg om en såkalt BD50-utgave, som utnytter begge lagene på Blu-ray-disken på til sammen 50GB. Til sammenligning tar en tolags DVD 9GB.

Lyden burde absolutt ikke skuffe entusiastene heller. Spesielt ikke de som investert i ny forsterker/receiver med mulighet til å overføre ukomprimert digitalt fra spilleren. Buana Vista lar Dolby Digital være Dolby Digital og flesker til med 24 bit 48Khz i fem kanaler pluss bass.

Kilde:
Pressemelding fra Blu-ray Disc Association

Annonse


Annonse