Hopp til navigasjon Hopp til innhold
buzz box

Krever at Buzz knuses

Et amerikansk firma går hardt til verks mot Sony.

Den populære quizserien, Buzz, er i trøbbel. Et selskap kalt Buzztime Entertainment, naturligvis basert i USA, har nå saksøkt Sonys europeiske spillavdeling for brudd på varemerkebeskyttelse. De hevder nemlig at utviklerne av Buzz-spill har stjålet en rekke av deres ideer.

Voldsomt

Vi hadde nesten ikke brydd oss om denne saken, men vi kan ikke unngå å reagere på formuleringene og kravene til Buzztime. Selskapet hevder (nesten ordrett) at SCEE er onde og har stjålet deres spillkonsept med vilje.

Dermed vil Buzztime at samtlige solgte eksemplarer av Buzz skal tilbakekalles og ødelegges. Fysisk. De vil visstnok ha penger også.

Ville du levert ditt eksemplar av Buzz til destruering?

Mer her