STOLT:  Steve Jobs benyttet sjansen til å skryte av hvor høy andel av det amerikanske smartphone-markedet iPhone har fått i løpet av et år.

Annonse


Macworld i bilder

Se bildene fra Macworld her!
Apple-jippoet i San Francisco er over for denne gang. Vi var der, og nå vil vi gjerne dele våre inntrykk med dere.

Halleluja-stemning

Det hele åpnet med et velregissert Steve Jobs-show, som avsluttet med presentasjonen av supertynne MacBook Air. Og når Steve taler til menigheten, så applauderer de.

Når halleluja-stemningen hadde lagt seg etter åpningstalen, var det imidlertid mange som uttrykte skuffelse over mangelen på nyheter under lanseringen. Bortsettt fra MacBook Air og Time Capsule, var det stort sett snakk om programvareoppdateringer til iPhone, iPod Touch og Apple TV.

Aksjen ned

Apple-aksjen falt hele seks prosent den samme dagen som Steve Jobs holdt talen sin. Vel var tirsdagen en fæl dag for de fleste aksjeeiere, men det viser også at heller ikke markedet var særs imponert over Apples annonseringer.

Annonse


Den store forskjellen mellom Apple Expo og for eksempel Consumer Electronics Show i Las Vegas, er at mens CES er et rent bransjearrangement, er Apple Expo åpent for publikum.

Se bildene fra Macworld her!

Tilbehørsmekka

Det gjenspeiler seg blant annet i det enorme utbudet av iPod-, iPhone- og Mac-tilbehør som er på utstilling. Mange betaler inngangsbillett nettopp for å få det spesielle tilbehøret til sin Apple-dings.

Apple har en lojal kundekrets og mange tilhengere. Det viser seg også på presserommet, der det knapt er en PC å se. Hvem vet – kanskje PC-journalistene bare er så flaue at de jobber fra hotellet?

Vi takker likevel for en hyggelig uke i San Francisco, og gleder oss til å komme tilbake. So long, Steve Jobs!

Se bildene fra Macworld her!

Annonse