Hopp til navigasjon Hopp til innhold
sundance-08-shorts

Uavhengig film på 360

Sundance-festivalen støtter Xbox.

Dette er kanskje mest interessant for de ekstremt kunstfilm-interesserte, men vi synes likevel at konseptet er kult.

Rett i stua

Den velkjente Sundance-festivalen som fokuserer på uavhengig film har nemlig nettopp annonsert at et utvalg kortfilmer vil være tilgjengelig på Xboxens Video Marketplace fra 18. januar. Det er snakk om 45 filmer tilsammen, hver av de vil koste 160 Microsoft-poeng.

Filmene vil også gjøres tilgjengelige via iTunes.

Vi antar at dette dessverre bare gjelder amerikanske kunder, men vi synes likevel at ideen er veldig kul. Vi liker konseptet med å støtte opp om uavhengig film på denne måten. Vi skulle gjerne sett noe tilsvarende her til lands.

Mer info

Stikkord: xbox