Hopp til navigasjon Hopp til innhold
mario kart

Nintendo satser tungt

Selskaper viser frem planer for 2008.

Nintendo går som det suser, med knallsalg av både Wii- og DS-konsollene. Nå avslører de litt av planene sine for første halvdel av 2008, riktignok gjelder dette kun det amerikanske markedet. Vi antar likevel at mange av de største titlene vil få tilsvarende lanseringsdatoer her til lands.

Godt utvalg

Mye spennende er på vei, til Wii, uten tvil. Blant titlene Nintendo lover i de kommende månedene er No More Heroes, det fabelaktige PS2-spillet Okami og skumle Alone in the Dark. Og de store, store førsteparts-spillene Super Smash Bros (som nylig har fått full pott i japanske Famitsu), Mario Kart Wii og Wii Fit. Smash Bros skal lanseres i mars, Mario Kart loves i løpet av våren, og Wii Fit er satt opp til andre kvartal.

Lille DS er heller ikke glemt. I løpet av de kommende månedene vil vi se utgivelser som Apollo Justice: Ace Attorney, Zoo Tycoon II og DS-versjonen av Assassin’s Creed. Litt senere kommer også endelig Ninja Gaiden: Dragon Sword, et spill vi ser veldig frem til.

Nintendo påpeker av 90% av spillene utvikles av tredjepart.

Uansett ser det ut til at både Wii- og DS-eiere vil få mye å kose seg med. Hva ser du frem til?

Se hele listen her

Stikkord: mario kart, ninja gaiden, nintendo, wii fit