Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Scenen går til angrep på det de mener er snyltere.

Krig i pirat-miljøet

De «ekte» piratene (Scenen) går til angrep på Bittorrent-folket.

Scenen vil ta knekken på P2P-miljøene.

I strupen på Bittorrent

Scenen går til angrep på P2P-miljøet, og spesielt torrentsider. I desember i fjor ble SuperTorrents angrepet og identiteten til personen bak nettsiden avdekket, til skrekk og advarsel for andre.

Nå er scenen på krigsstien igjen og sier de vil ødelegge Bittorrent et steg av gangen. I år er det Feedthe.net som har blitt angrepet.

Også denne gangen har scenen avslørt identiteten til personen bak inkludert full navn, informasjon om familie og arbeidsplass.

– De stjeler

Bakgrunnen for den fiendtlige holdningen scenen har til Bittorrent-miljøet skal være at scenen mener de snylter og stjeler deres pirat-materiale.

I tillegg gir torrent-miljøet et langt større offentlig fokus på fildeling. Dette mislikes av scenen som vil holde alt mest mulig skjult.

I interne notater ITavisen har fått tak i oppfordrer scenen likesinnede i å avsløre personer fra Bittorrent-miljøet som har fått tilgang til scenens lukkede nettverk.

«We have yet again erased another torrent admin from existence. Other Groups, do your part to make the scene what it was in the beginning. Secure», lyder den siste meldingen fra angriperne.

Kilde:
TorrentFreak

Stikkord: fildeling