360

Annonse


Godt Xbox-salg

Xbox 360 har hatt en solid førjulsperiode salgsmessig. Selskapet kom nylig med pressemelding der de forteller at det totale salget av konsollen ligger nå på 17.7 millioner maskiner. Hvilket er temmelig bra, spesielt med tanke på at 360 selger svært lite i Japan i motsetning til de to andre maskinene.

Master Chief vinner krigen

Det mest populære spillet til 360 er naturligvis Halo 3, som til nå har solgt utrolige 8.1 millioner eksemplarer siden lansering i september. Rollespillet Mass Effect har også gjort det godt, med 1.6 millioner eksemplarer solgt siden slutten av november. Vi har troen på resten av trilogien altså.

Hverken Sony eller Nintendo har kommet med offisielle tall for sitt salg i 2007. I følge det uavhengige nettstedet VGChartz ligger Wii på nesten 20 millioner solgte konsoller, mens PS3 nærmer seg 9 millioner. Disse tallene er imildertid ikke 100% bekreftet.

Vi følger med på informasjon fra de andre produsentene, og ser frem til når norske salgstall er klare.

Mer info her

Annonse