blu ray logo

Annonse


– Blu-ray i nye Mac-er

I går kunne vi bringe ryktet om at Apples nye bærbare maskiner kommer uten optisk drev.

Innebygd spiller

Nå har det landet et nytt rykte på vår pult: I hvert fall noen av Apples nye Mac-maskiner kommer med Blu-ray spiller/brenner. Det dreier seg etter alt å dømme om proffserien – og på sikt muligens også iMac.

Ryktet stammer fra Apple Insider, som har snakket med analytikeren Shaw Wu fra American Technology Research.

Disney årsaken

I følge Wu er sannsynligheten stor for at Apple vil presentere en eller flere Blu-ray-maskiner under Macworld-messen, som går av stabelen i San Francisco 14. januar. ITavisens Ida Oftebro vil være til stede.

Mens Microsoft er dypt plantet i HD DVD-verdenen er Apple en solid støttespiller for Sony og Blu-ray. Dette fordi Disney, der Apple-sjefen Steve Jobs sitter både i ledelsen og på eiersiden, har lagt eggene i Blu-ray-kurven.

Annonse