DSC01404

Annonse


Mer om ny 360

Rykteflommen foran helgas CES-messe tar ikke slutt. I går skrev vi om en mulig ny strategi fra Microsoft om å lisensere 360-arkitekturen til andre elektronikkprodusenter, noe som er spennende nok i seg selv.

Men det er ryktene om en HD DVD-utstyrt 360 som stadig vekk dukker opp. Sist ute er gadgetblekka Stuff, som hevder å sitte på informasjon om den mest komplette utgaven av konsollen hittil. Nemlig Xbox 360 Ultimate.

Alt inkludert

Ultimate skal visstnok lanseres til høsten, og skal ha følgende innebygd: HDMI-port, WLAN-antenne (denne må i dag kjøpes separat), støtte for høyoppløselig lyd (Dolby TRUE HD eller Dolby Digital Plus), 65 nm-prosessorer og mer stillegående vifte. Og selvsagt HD DVD-spilleren, i tillegg til massiv 320 GB harddisk. Til slutt skal maskinen støtte den allerede annonserte IPTV-tjenesten.

Ganske så imponerende spesifikasjoner altså, om dette stemmer. Men spørsmålet er naturligvis hvorvidt enda en ny modell av 360 (i tillegg til de eksisterende tre) vil forvirre kundene ytterligere. Og det evige problemet med Blu-ray versus HD DVD.

Alt dette kan selvsagt vise seg å være oppspinn, men det er få dager til CES sparkes i gang, og der får vi mest sannsynlig bekreftet eller avkreftet disse ryktene. Inntil videre kan vi i alle fall spekulere litt, det er jo alltid morsomt med rykter om ny maskinvare tross alt.

Annonse