Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple åpner nå for andre nettlesere enn Safari på iPhone.

iPhone- oppdatering lekket

Ny firmware gjør det enda vanskeligere å låse opp.

Versjon 1.1.3 av programvaren til Apples mobiltelefon skulle vært ute før jul, men har latt vente på seg. Når er innholdet i programvarepakken lekket ut.

Stenger på ny

I følge GearLive.com vil oppdateringen igjen låse telefoner som er åpnet via et hack. Dette har Apple prøvd tidligere, men smarte hackere har funnet ut hvordan man kommer rundt i hvert fall noen restriksjonene.

Oppdateringen fjerner også muligheten for å installere programvare som ikke er godkjent av Apple. Eneste løsning blir dermed å nedgradere – eller unngå å oppdatere.

Send SMS til flere

Nettstedet Pocket Lint advarer alle som har en hacket iPhone (for eksempel de som bruker den mot Telenor eller NetCom i Norge) om å ikke laste ned når oppdateringen kommer offisielt.

For vanlige, «lovlige» brukere er den største nyheten at man nå kan sende SMS til flere enn enmottaker (noe som er en selvfølge med en standard Nokia eller Sony Ericsson – men det er jo en annen sak?).

I tillegg kan man omorganisere rekkefølgen av ikonene gjennom å dra og slippe dem. I tillegg får telefonen Google Maps «Locate Me»-funksjon, som ved hjelp av nærmeste basestasjon beregner hvor du er på kartet.

Stikkord: google maps, iphone, sony ericsson