Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ps3closeup

PS3 oppdateres i morgen

Ny programvare til spillkonsollen klar – med DivX-støtte

Nok en gang kan PS3-eiere starte dagen i morgen med å laste ny firmware. Denne gangen er det versjon 2.10 som slippes, og denne inneholder noen svært interessante forbedringer når det gjelder medieavspilling.

Først og fremst er det offisiell DivX-støtte som inkluderes. Du vil altså kunne spille av filmer i dette populære formatet, men dessverre er det en del begrensninger her. For det første vil det ikke være mulig å spille av filer større enn 2 GB, for det andre vil hverken filer kodet i DivX 3.11 eller filer som er rettighetsbeskyttet kunne spilles av.

Flere nyheter

Dessuten vil oppdateringen inkludere støtte for Blu-ray 1.1 (som innebærer en del nye muligheter som bilde i bilde, forutsatt at filmen støtter slike), og mulighet til å endre stemmen din under samtaler. Akkurat det vi trengte!

Xbox 360 fikk støtte for DivX og XviD-avspilling for noen uker siden, og i vår erfaring fungerer det glimrende. Det blir spennende å se hvor godt funksjonaliteten er implementert i den konkurrerende konsollen.

Mer info her.