Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Steve Jobs og kopna Lauren på Nobelpris-utdelingen i Oslo Rådhus i går. (Ill.: Foto: Scanpix)

Steve Jobs i Oslo

Apple-sjefen og kona på Nobelpris-utdelingen i går.

Mac-tilhengere i hovedstaden kunne i går observere en for anledningen skjeggløs Steve Jobs på tur rundt i byen. Apple-sjefen sammen var i Norge sammen med kona Laurene for å overvære at han gode venn Al Gore mottar Nobels fredspris.

Sett på kafé

Blant annet satt han på Grand Cafe på Karl Johan, i følge innsendere på diskusjonsgruppa no.it.os.mac.diverse .

Jobs er god venn av en av de to fredsprisvinnerne – Al Gore. Gore ble i 2003 medlem av Apples styre, og blir stadig avbildet med en Mac (også i filmen «En ubehagelig sannhet»).

Vakte liten oppsikt

Steve Jobs med frue ble avbildet av fotografer fra det norske bildebyrået Scanpix under prisutdelingen i rådhuset i Oslo i går, men ingen av de store avisene later til å ha fått med seg at Apples toppleder var i byen.

Etter alt å dømme skal Jobs også være tilstede på Nobel-konserten, som går av stabelen i Oslo Spektrum i kveld. Der opptrer blant andre Morten Harket, Kylie Minogue, Alicia Keys, Annie Lennox, Melissa Etheridge, Juanes, Earth Wind & Fire og KT Tunstall.

Stikkord: Apple, steve jobs