Hopp til navigasjon Hopp til innhold
360

360 får DivX

Her er full oversikt over den nye konsolloppdateringen

DivX-støtte på konsoller er tydeligvis det nye stikkordet. Ikke lenge siden ble det annonsert at PlayStation 3 vil få offisiell DivX-støtte gjennom en fremtidig programvareoppdatering (ingen dato er gitt, men vi forventer oppdateringen rimelig snart).

Nå får vi vite at Xbox 360 vil få støtte for avspilling av filmer i DivX- og XviD-format allerede i morgen. Dette takket være den mye omtalte høstoppdateringen, som lanseres tirsdag. Riktignok med en liten begrensning – kun DivX 5.0 eller høyere vil støttes (les detaljer her).

Mange av de andre funksjonene som slippes i morgen har vi allerede skrevet om. Men her er en rask liste:

Klassikere

Xbox Originals betyr at originale spill fra den første Xboxen vil kunne lastes ned, for 1200 Microsoft-poeng per tittel. Disse spillene vil være tilgjengelige fra i morgen: «Crash Bandicoot: Wrath of Cortex», «Crimson Skies: High Road to Revenge», «Halo», «Fable», «Fuzion Frenzy» og «Psychonauts».

Xbox LIVE Arcade Hits er en annen tjeneste som reduserer prisen på bestselgende Live Arcade-spill.

Nye sosiale tjenester: Du vil kunne se venners venneliste, og legge inn mer detaljert informasjon om deg selv i profilen.

Mulighet til å sette tidsbegrensning på hvor lenge barn får spille Xbox 360.

Nye navigasjonsmuligheter, med nye snarveier til spill, video og andre funksjoner i Marketplace.

I tillegg loves det flere mindre justeringer og forbedringer. Oppdateringen skal altså slippes i morgen klokken 11 norsk tid.

Stikkord: xbox, xbox 360