KRITIKERROST:  The Orange Box har fått gjennomgående gode kritikker, men PS3-eiere kan få ødelagt opplevelsen.

Annonse


– Superspill ubrukelig på PS3

Det kritikerroste spillet The Orange Box kan bli uspillbart på PlayStation 3, skal vi tro spillanmeldere på det amerikanske forbrukernettstedet 1UP.

Hakkete bilder

Anmelder David Ellis har testet en uferdig utgave av spillsamlingen, som ikke har funnet veien til butikkene ennå. Ifølge Ellis gjør framerate-problemer Half-Life 2-delen av spillet til tider nærmest ubrukelig.

I det ene øyeblikket spiller du i vei med 30 bilder i sekundet, for så å få noe som minner mest om et gammelt, hakkete lysbildeshow i neste sekvens.

– PS3 er bortkastet tid

Ellis, som aldri fikk testet Team Fortress 2, frykter at disse problemene kan gjøre PS3-utgaven av Orange Box uspillbar dersom de ikke blir fikset før lansering. Framerate-problemene skal ikke ha rammet det siste spillet i pakken, Portal.

Annonse


Det er Valve Software som står bak The Orange Box. Valve-gründer Gabe Newell kalte tidligere i år Sonys PlayStation 3-konsoll for «bortkastet tid». PS3-versjonen av spillet er derfor ikke utarbeidet av Valve, men av et internasjonalt team fra Electronic Arts.

Kilde:
1UP