Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dama di prøver å fortelle deg noe, Charlie! (Ill.: Foto: CBS Network)

Kjendiser er iPhone-kløner

– Feil vei? Hva gjør det når det bare er opptak?

I følge nettstedet Engadget finnes det flere bilder fra filmer og TV-serier av kjendiser som holder mobiltelefonen sin feil vei.

Opp ned

Nå har turen kommet til Charlie Sheen.

I en scene fra komiserien Two and a half men snakker han ivrig i sin ny iPhone. Problemet er bare at han holder den opp ned – slik flere andre kjendiser har gjort før ham. Både med iPhone og andre telefoner.

iPhone er kjendis også

iPhone – som nå dukker stadig oftere opp i amerikanske filmer og serier – er spesielt lett å holde feil vei. Det er ingen åpenbar forskjell på den øverste og nederste delen, og en skuespiller skal jo ikke bruke telefonen likevel…

Stikkord: iphone