Hopp til navigasjon Hopp til innhold
TV-PROFESSOR: Dingz-redaktør Øyvind Paulsen viser frem to av mange testeksemplarer.

Prisras på flatskjerm-TV

Les denne artikkelen før du kjøper.

De fleste har sikkert satt seg inn i det meste som har med piksler, interlacing, LCD kontra plasma og HDMI inn- og utganger allerede.

Her er billig-TV-ene

Likevel er HDTV fortsatt en av de mest solgte elektronikkvarene på markedet. For de fleste er en ny flatskjerm-TV en stor investering, og mange vil derfor gjøre hjemmeleksene sine grundig først.

Har du ikke kjøpt ennå, eller bare trenger en ekstra LCD-TV til kjellerstua, kan det våre på tide å slå til. Vår søsterpublikasjon DinSide melder om at det nå er prisfest på flat-TV-er. Nå ligger flere forhandlere under 4000 kr for en 32-tommers LCD-TV. Sjekk ut billig-TV-ene her.

Ikke kjøp katta i sekken – les testen!

Vår søsterpublikasjon Dingz.no har testet nesten alt av flatskjermer på det norske markedet siden 2005. Deres TV-tester Karin Aas har utarbeidet Den ultimate kjøpeguiden for flat-TV med alt du bør sjekke, tenke på og bestemme deg for før du tar det store skrittet.

Nå er altså enkelte flat-TV-er billige. Det betyr imidlertid ikke at de er gode. Vi anbefaler et besøk i Dingz.no sitt TV-testarkiv før du kjøper. Der ligger fyldige tester av så godt som alle TV-modellene på markedet.

Stikkord: lydogbilde