ps3

Annonse


Mye nytt i PS3- butikken

PlayStation 3-nettbutikken PSN har kanskje ikke vært stappet med nyheter i det siste, men det løsner definitivt i november. Vi fikk nettopp den offsielle listen over nyhetene på den europeiske butikken, og her er hva du kan se frem til:

Først og fremst en hel masse små arkadespill. Feel Ski skal være et adrenalinfylt skispill som benytter bevegelsesstyring til det fulle. Mesmerize skaper visuelle effekter og lyder i takt med dine bevegelser som leses av PlayStation Eye-kameraet. Tori Emaki støtter også kameraet, og er designet som et japansk maleri, der du kan styre en flokk av fugler gjennom vakre, stemningsfylte omgivelser. Videre kommer det Snakeball, et enkelt arkadespill. Andre titler vi venter på er Toy Home, High Velocity Bowling samt den musikkbaserte tittelen Riff: Everyday Shooter.

Tekken på nett

Videre kommer det nå endelig online-støtte for allerede tilgjengelige Tekken: Dark Ressurection. Denne porten av PSP-versjonen av Tekken har ligget ute på PSN ganske lenge, men en oppdatering som slippes i november vil aktivere full støtte for online-spilling.

Vi kan også vente oss nytt materiale til spill som Folklore, flOw og Blast Factor, og masse nytt til det fine bilspillet Motorstorm.

Annonse


Klassikere

Og til slutt nye, klassiske PlayStation-spill vil legges ut på PSN. Disse er Crash Bandicoot 2 og 3, Cool Boarders og G-Police.

Pluss en rekke demoer og trailere kan ventes. Nok å sette tennene i altså, og vi hører også rykter om at 2.00-firmwaren til PS3 skal nærme seg. Vi håper bare Sony fikser nedlastningshastigheten litt.

Annonse