Hopp til navigasjon Hopp til innhold
zapper

Wii Zapper i desember

Lanseres sammen med nytt Zelda-spill

Wii Zapper er en pistol-liknende «innkapsling» til Nintendo Wii-kontrolleren. Både Wiimoten og Nunchuck-tillegget settes inn i denne, og formålet er å gjøre skytespill enklere å styre. Vi så prototypen på E3-messen i 2006, og tilbehøret ble offisiellt kunngjort tidligere i sommer.

Nå er den norske lanseringsdatoen endelig spikret – tilbehøret slippes i våre butikker den 7. desember. Med i pakken vil det også følge med et nytt Zelda-spinoff-spill. Husker du bueskytingen i The Twilight Princess? Links Crossbow Training, som det nå heter, er basert på dette konseptet, og finner sted i den samme verdenen som fjorårets glimrende Zelda-spill.

Links-Crossbow-s3

Dessuten vil Wii Zapper kunne brukes i flere andre kommende spill, som for eksempel Resident Evil: Umbrella Chronicles.

Dessverre har vi ikke endelig norsk pris på dette klar for øyeblikket, men vi ser uansett frem til å teste det nye tilbehøret.

Stikkord: resident evil, wii