DSC01899

Annonse


Et mekka for teknologifrelste

Electroworld-messen arrangeres av Elkjøp, og går av stabelen i disse dager i Lillestrøm. Vi reiste dit torsdag morgen, da pressen fikk lov å sjekke ut arrangementet i fred og ro, før det hele åpnet for publikum.

KLIKK HER FOR BILDENE

Ikke helt overraskende er spill satt kraftig i fokus i år, med tanke på hvor godt salg bransjen kan skryte på seg i disse dager. Så både Nintendo, Sony og Microsoft er tungt tilstede med sine spillkonsoller, og besøkende kan selv prøve titler som Super Mario Galaxy, Guitar Hero III, Ratchet & Clank på PS3, Uncharted: Drakes Fortune og flere andre høsttitler.

Dessuten er messen fylt til randen av flatskjemer, mobiltelefoner, anlegg og annet snacks. Digital TV i alle former er også synlig overalt. Nok å titte på og prøve ut med andre ord, og selv de som er ute etter kjøkkenutstyr bør finne noe interessant på Electroworld. Det er alltid artig med slike arrangementer, og her kan du se en liten bildeserie som bør gi et fint inntrykk av messen.

Electroworld er åpent frem til søndag 28. oktober.

Microsoft viser frem sine Xbox-nyheter
KLIKK FOR Å SE BILDESERIEN

Annonse


Annonse