360

Annonse


Mer for pengene fra Microsoft

Like før julesesongen sparkes skikkelig i gang, kjemper konsollprodusentene om å gi mest valuta for pengene.

Det er ikke lenge siden PlayStation 3 ble satt ned i pris, samtidig som den nedstrippede 40 GB-modellen ble introdusert.

Nå lanserer Microsoft en mer omfattende 360-pakke. Til 3.295 kroner vil du få kjøpt konsollen (Premium-versjonen med harddisk) og to gode spill, Forza Motorsport 2 og Viva Pinata. Denne pakken vil være tilgjengelig i norske butikker på fredag 2. november, i følge pressemeldingen.

Forrige uke ble også den lenge ryktede Arcade-versjonen bekreftet, riktignok bare i USA foreløpig. Arcade erstatter den eksisterende Core-versjonen, og inneholder en harddiskløs Xbox 360 med 256 MB-minnekort, trådløs kontroller og 5 småspill. Selv om Microsoft ikke har kommet med offisiell uttalelse angående Arcade i Norge, tar flere norske nettbutikker bestillinger på den nye versjonen, til en pris på ca 2.395 kroner.

Dermed er det forbrukerne som vinner, og det er duket for forhåpentligvis imponerende salg av konsoller, uansett merke. Som ferske tall viser, er spillsalget tross alt kraftig på vei oppover i Norge.

Annonse