RESPEKTERT: Kaiser Kuo regnes som en autoritet på strømningene i det kinesiske IT-miljøet.

Annonse


– 50 ganger raskere enn BitTorrent

Kaiser Kuo, tidligere redaktør i kinesiske Red Herring, nå konsulent i Ogilvy, har skapt furore i fildelingsmiljøet med sine uttalelser i et improvisert intervju postet på YouTube.

Streaming i DVD-kvalitet

I intervjuet forteller Kuo om en kinesisk fildelingsteknologi som lar brukerne streame video i DVD-kvalitet, med 50 ganger raskere nedlastingshastighet enn BitTorrent.

Kuo beskriver hvordan han har fått kona si til å teste teknologien, og at hun kunne begynne å se filmen allerede etter tre minutter, selv om bare 2,2 prosent var lastet ned fra nettstedet Blin.cn.

Erter på seg torrent-miljøet

Kuos påstander har falt torrentmiljøet tungt for brystet. Nettstedet Torrent Freak bruker sågar en hel artikkel på å tilbakevise Kuos påstander.

Annonse


Torrent Freak påpeker at hastighetene Kuo refererer til ikke er særlig imponerende i det hele tatt, og ikke i nærheten av å være 50 ganger raskere enn Bit Torrent. Også BitTorrent-grunder Ashwin Navin avviser påstandene:
– BitTorrent fyler hele båndbredden din, og er derfor bare begrenset av båndbredden du har. Du kan si at BitTorrent er det raskeste du får, sier Navin til nettstedet.

Se videoen med Kaiser Kuo her. Kuo er også en kjent rockemusiker i Kina.

Kilde:
Tech Crunch

Annonse


Annonse


Annonse