HTC Shift

Annonse


Nye proffmaskiner fra HTC

Til tross for at noen av disse modellene har tidligere vært tilgjengelige i Asia, er det først nå disse er offisielt ventet til Europa.

Den kanskje mest etterlengtede, og imponerende modellen, heter HTC Shift, som essensielt er en fullverdig, liten laptop med full telefonfunksjonalitet.

Shift er utstyrt med Windows Vista, og støtter 3G og HSDPA for rask internett-tilkobling. Den inneholder også såkalt SnapVUE-teknologi som gjør det mulig å få tilgang til e-post, kalender og meldinger uten at enheten trenger å starte Windows. Noe som sparer tid og strøm.

Dessuten har den en berøringsfølsom 7-tommers skjerm, og hele enheten veier bare 800 gram. Og i tillegg ser den svært lekker ut. HTC Shift har ingen endelig norsk lanseringsdato eller pris, dessverre, men det er i det minste klart at den faktisk kommer.

Annonse


HTC S730

Videre lanseres det en ny versjon av den populære S710, som nå heter S730. Mer tradisjonelt utformet, har telefonen et tastatur som skyves ut fra siden. Nå har den også fått full 3G og HSDPA og en kraftigere prosessor. Telefonen kjører Windows Mobile 6 og har 256 MB flashminne. Den kommer i november, men prisen er uavklart.

Til slutt HTC P6500, tilpasset bedriftsmarkedet, med 3 megapixel kamera og fin, 3.5 tommers skjerm. Telefonen har også fingeravtrykk- og strekkodeleser, 3G/HSDPA samt GPS. Denne har heller ikke avklart lanseringsdato eller pris.

Vi gleder oss til å leke med dem.

HTC P6500

Annonse