Snikfotografi av den nye Zune-serien.

Annonse


Her er nye Zune

Microsoft vil i følge flere kilder presentere en helt ny serie med mediespillere i dag. En av de nye modellene er flashdisk-basert, og er en direkte konkurrent til iPod nano.

Alle med WiFi

Få detaljer er foreløpig kjent om de nye spillerne, bortsett fra at alle etter alt å dømme er utstyrt med WiFi.

Dette var Microsofts beste salgsargument overfor kunder som vurderer iPod – helt til Apple kom med sin Touch modell. Denne modellen har som kjent trådløst nett, med muligheten til å utveksle, streame og kjøpe musikkfiler på direkten. Zune har på sin side slitt med en del begresninger i utvelksling av musikk.

Bill slår på stortromma

Flash-spillerne er 7,62 cm lang og 3,1 cm bred, mens de nye utgavene av harddisk-spilleren skal være tynnere enn de som selges nå.

Annonse


Både Bill Gates og Microsofts utviklingssjef J Allard vil være tilstede på lanseringen, som foregår i kveld norsk tid. 2,4 millioner enheter skal produseres før julesalget, i følge kildene.

Flopp så langt

Microsoft vil selv ikke bekrefte lanseringen.

Zune har blitt betegnet som en flopp av mange. Og det er et faktum at det bare selges en Zune for hver 25. iPod i USA – det eneste landet Zune foreløpig er lansert i. Microsoft håper åpenbart at dette vil endre seg etter dagens lansering av nye modeller.

Kilde:
BetaNews.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse