Vertu Ascent Ferrari 60 er et samarbeidsprosjekt mellom Nokia og Ferrari. Prisen er mildt sagt frisk...

Annonse


Nokia-telefon til 136 000

Vertu-serien er kjent for sin eksklusivitet og dertil tilhørende, astronomiske priser. Superkjendiser som Mariah Carey, Jay-C og Catherne Deneuve har en. Telefonene kan ikke kjøpes i vanlige mobilbutikker, men finnes hos urmakere og juvelerbutikker på steder som Monte Carlo og Dubai.

Nå slipper Nokia en ny Vertu-telefon for å feire Ferraris 60-årjubileum.

Lær og titanium

Nå lanserer Nokia Ascent Ferrari 1947 Limited Edition, en modell som er bygget i samarbeid med den kjente, italienske sportsbilprodusenten. Telefonen vil kanskje ikke i seg selv få tekno-nerder til å gå av skaftet. Her snakker vi med andre ord ikke om noen N95 med alle funksjoner.

Men de som setter pris på ekte håndarbeid med lær, rustfritt stål og titanium vil sikkert falle for den. Dessuten teller det sikkert at bare 60 eksemplarer blir produsert.

Annonse


Masser av Ferrari -diltere

Det er ikke uvanlig at elektronikkprodusenter allierer seg med luksus-bilmerker. I Ferrari-sammenheng kan vi nevne den tyske GPS-produsenten Becker, den britiske hifi-produsenten Meridian (kjøkkenradio til 26 000 kroner), den taiwanske PC-produsenten Acer rød laptop og PDA) – samt Oregon Scientific, som lager Ferrari MP3-spiller.

Motorola var først

På mobilsiden fikk Motorola nylig lov til å klistre Ferrari-merket på sin MotoRAZR MAXX (Glemt noe nå?).

Andre luksusbilmerker som har alliert seg med PC-og elektronikkbransjen er Lamborghini (Asus) og Hummer (Itronix mil-spec-laptop).

Annonse