Annonse


Den ultimate kvinnemobilen

Damebladet Marie Claire har lansert jakten på den ultimate kvinne-telefonen. IT-damene strides imidertid om hvilke funksjoner drømmetelefonen bør ha.

lykkepiller og kondomer

Marie Kim, grunnlegger av Podgadget, en elektronisk elektronikk-shopping-guide for kvinner, har listen klar: Hennes ønskemobil har integrert graviditetstest, pilleeske til lykkepiller, kondomautomat, korketrekker( kjekk å ha når man slipper opp for piller), vibrator, spray for parfyme eller tåregass og løgndetektor (så du kan sjekke om kjæresten virkelig jobber overtid).

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Sonia Zjawinski, som blogger for teknologimagasinet Wired, får brekninger av tanken på å urinere på mobilen. Hun ønsker seg imidlertid en telefon med ypperlig lydkvalitet, nødsignal med GPS, muligheten til å blokkere SMS og oppringninger fra bestemte numre, og en liten lomme til ID og penger.

Vi vil ha GPS

En rask, men uformell undersøkelse her på kontoret viser at MP3, GPS, 3G, WiFi og god lydkvalitet kommer høyt opp på lista. I tillegg kommer sminkespeil (med lys), PMS-indikator (er jeg urimelig nå?), shoppingklient og pene trådløse handsfree-sett (hvorfor er det egentlig så vanskelig?).

Annonse


Hva skal din fantasimobil ha?

Kilde:
Jezebel.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse