DSC00632

Annonse


Nå braker det løs!

TOKYO (ITavisen): Det er få dager igjen før det hele braker løs enda en gang. Tokyo Game Show, en av klodens mest betydningsfulle spillmesser, ved siden av Leipzig Games Convention og E3 – som i år tross alt var en skygge av seg selv.

Med stadig stigende besøkstall er årets TGS utvidet med én ekstra dag for bransje. Noe som passer oss veldig godt, naturligvis. To av de fire dagene showet varer er åpne for publikum, og to er altså reservert for presse og andre bransjemennesker.

Masse nytt

Våre forventninger til showet har vokst de siste dagene, i takt med avtalene som har sneket seg inn i kalenderen vår. Vi skal naturligvis ikke avsløre våre dekningsplaner her og nå, men det er mye spennende på gang.

Ryktene om hvilke annonseringer man kan forvente seg på TGS 2007 har også versert de siste dagene, blant annet snakkes det om at Sony kommer til å vise frem en ny PlayStation 3-kontroller med støtte for risting. Vi vet for sikkert at Sony kommer til å annonsere helt nye spill, og blant annet lover også Capcom store overraskelser. Hele messen åpnes av Kaz Hirai, den nyutnevnte PlayStation-sjefen, så det er rimelig å anta at mannen kommer med en nyhet eller to. Microsoft er også tilstede, og vil vise både japanske og vestlige titler. Dessverre deltar ikke Nintendo på TGS, så ingen nyheter fra den kanten.

Annonse


Dessuten vil Metal Gear Solid 4 vises i spillbar form for aller første gang. Fun fact: Hovedkvarteret til Konami er rett over gata fra hotellet vårt, og vi har fryktelig lyst å marsjere rett inn og be om audiens med Kojima-san. Men det går nok ikke.

Før dekningen vår kommer ordentlig i gang, ta gjerne en titt på noen av sakene vi lagde på fjorårets tur til Tokyo Game Show. For eksempel denne bildespesialen fra en obskur og spennende spillbutikk, disse bildene av cosplayers, som kler seg ut som sine favoritt-spillfigurer og dette besøket i PlayStation-hovedkvarteret.

Følg med for oppdateringer fra TGS i dagene fremover!

Der et sted sitter de og koder AIen i Pro Evolution Soccer