Litt sært design

Annonse


Her er PS3-kameraet

I oktober lanseres det noe artig til PlayStation 3, nemlig det Magic-aktige kortspillet Eye of Judgment. Spillet går ut på at du spiller mot venner eller maskinen ved å legge frem kortene dine, som leses av det medfølgende kameraet, PlayStation Eye.

Kameraet er en oppfølger til EyeToy, og har høyere oppløsning (maksimalt 640×480 piksler), en avansert mikrofon som kjenner igjen fra hvilken retning stemmen kommer fra og zoom-mulighet. Den kobles til USB-porten på konsollen, ganske så logisk. PS3en kjenner igjen kameraet umiddelbart, og det vil også følge med egen bilde-programvare.

Let the Wookie win

Kameraet følger med i Eye of Judgment-pakken (det kommer også flere andre spill som støtter kameraet), sammen med et kortstokk og matten kortene skal legges oppå. I tillegg får du med et stativ som gjør at kameraet peker nedover for å kunne lese kortene.

Den lesbare siden av kortene

Annonse


Det som skjer er at når du fysisk legger frem kortene, forvandles de til monstre på TVen, som utkjemper spektakulære slag.

Vi mottok nettopp vårt testeksemplar av spillet og kameraet, og selv om vi foreløpig ikke rekker å prøve ut selve spillbarheten, tok vi i alle fall noen bilder av maskinvaren. Vi kommer selvsagt tilbake med full anmeldelse av Eye of Judgment nærmere lanseringsdatoen – men her kan du i hvertfall se hva du kan forvente.

Stativet som får kameraet til å peke nedover

Er PS3en din oppdatert med nyest firmware, får du liv i kameraet øyeblikkelig.

Kortene

IMG_2105

Annonse