celebrity62

Annonse


Superbillig PC lar vente på seg

ITavisen har i lengre tid fulgt saken om svenske Medison som tilbyr brukerne bærbare PC-er til snaue tusenlappen. Selskapet påstår at PC-ene blir så billige fordi de er produsert i Brasil, men hittil har ingen sett snurten av dem.

Tar betalt

Medison-sjef Valdi Ivancic, som også er interessert i å stille som statsministerkandidat ved neste svenske valg, har lenge forsikret om at tilbudet er godt nok til å være sant og at PC-ene vil ankomme.

Folk som har bestilt har tidligere fått ordrebekreftelse og beskjed om at varen er på vei. Denne har imidlertid ikke hatt noe sendingsnummer eller sporingsinformasjon.

Nå har Medison begynt å trekke penger fra kontoene til bestillerne. Fortsatt har imidlertid ingen sett snurten av noen PC-er.

Annonse


Supporttelefon stengt

Medisons bærbare PC-er, med 40 GB harddisk og 256 MB minne, skulle opprinnelig vært levert innen 14. august. Dette ble utsatt to uker til 31. august. En uke senere har ingen sett noe til dem.

Support og kontakttelefonen hos Medison er midlertidig stengt. Direktør Ivancic har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Kilde:
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse