Delicious 2.0 Er du invitert?

Annonse


Delicious 2.0 på vei

Siden Joshua Schachter lansert del.icio.us i 2003 den smarte og funksjonelle bokmerketjenesten utviklet seg til en av de mest brukte og mest nyttige sidene på nettet.

Smarte online-bokmerker
Her kan du med legge inn bokmerker fortløpede mens du surfer, blant annet via hendige plug-ins eller snarveier, og vite at du har hele samlingen din tilgjengelig online uansett hvilken maskin du sitter på. Ved å knytte om nøkkelord – tags – til bokmerkene dine kan du enkelt holde oversikten, sortere og bla deg gjennom dem.

Men del.icio.us har vist sin styrke i å gå langt utover vanlig bokmerkesynkronisering. Når du legger inn bokmerker blir du automatisk foreslått nøkkelord basert på hva de andre brukerne har merket den samme siden med, og ved å besøke hjemmesiden eller abonnere på spesialiserte RSS-feeds kan du holde deg fortløpende oppdatert på hva vennene dine finner på nettet, såvel som topplister over de mest bokmerkete sidene til enhver tid.

Totalrenovering
Og nå er altså en seriøs overhaling av hele tjensten nært forestående. Versjon 2.0 er nemlig på trappene, som foruten en offisiell navneendring til “delicious” skal være omprogrammert fra bunnen av, og skilter med nytt grensesnitt og etterspurt funksjonalitet – deriblant gruppe-tagging, bedre navigasjon og nye søkemuligheter.

Lukket visning
Den flunkende nye Delicious er for tiden ute på forhåndsvisning på preview.delicious.com, men kun for spesielt inviterte. Dette inkludere beklageligvis ikke underegnede, men TechCrunch har skjermbilder og mer detaljert informasjon fra forhåndsvisningen, om du er interessert i en nærmere titt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse