LEVER ENNÅ:  Microsoft kan komme til å lage en Zunephone for å hevde seg bedre i konkurransen mot Apple.

Annonse


Microsoft-svar på iPhone?

Hittil har Microsofts mobilsatsing i stor grad gått på å spre operativsystemet Windows Mobile til så mange mobilprodusenter og -merker som mulig.

– Ikke urimelig

Etterspørsel etter en dings som både spiller musikk, tar bilder og ringer mobilsamtaler kan drive Microsoft til å utvikle en Zunephone.

– Det er ikke urimelig å tro at det på ett eller annet tidspunkt kan komme en integrert greie, sa økonomisjef Mindy Mount i Microsofts underholdnings- og dingseavdeling til investorer i New York.

Kjøper Blackberry?

Samtidig går det sterke rykter om at Microsoft ønsker å kjøpe opp den kanadiske Blackberryprodusenten RIM (Research in Motion). Microsoft ville ikke kommentere disse ryktene, men det forsterker spekulasjonene om en eventuell Zunephone. RIM har hardwarekompetansen Microsoft foreløpig mangler, og i USA er telefonene svært populære.

Annonse


I forkant av Apples store iPod-jippo annonserte også Microsoft at de senker prisen på 30 GB Zune til 199 dollar (ca. 1200 kr). Likevel spørs det om dette vil være nok mot iPod Touch, nano med video og de andre nykommerne Steve Jobs annonserte onsdag.

Se humorvideo

Teknobloggen Gizmodo har sin egen visjon av hvordan Zunephone vil ta seg ut. Den humoristiske videoen ser du her.

Kilde:
News.com
IDG.se
Daily Tech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse