Hopp til navigasjon Hopp til innhold
quake wars shot

Quake Wars ferdigutviklet

Tidenes spillhøst begynner virkelig å ta form.

Det er alltid hyggelig å høre at etterlengtede spill faktisk går gull, som det heter, altså at de er ferdigutviklet og klare for masseproduksjon og utsendelse til butikker. For få dager siden var det Halo 3 som ble ferdigstilt, og nå er det Enemy Territory: Quake Wars sin tur.

Dette spinoff-spillet fra Quake-universet er utviklet av Splash Damage i samarbeid med id software, og omhandler tiden før Quake II. Spillet er utelukkende en flerspillertittel, og lar deg spille som enten menneskelige styrker eller invaderende Strogg, velge mellom fem unike klasser og bruke et bredt utvalg av kjøretøy og våpen.

Vi har ventet lenge på Quake Wars og sett på spillet på flere E3-messer, og det har hele tiden sett veldig lovende ut. Så vi gleder oss naturligvis til å få testet det. Lanseringsdato i Europa er satt til 28. september, på PC. Det vil også komme Xbox 360- og PS3-versjoner av spillet på et senere tidspunkt.

quake wars shot 2

quake wars shot 3

Stikkord: pc, playstation, ps3, xbox