TEORI:  Her er en visjon av hvordan den nye PSP-telefonen kan se ut.

Annonse


PSP-telefon til jul

Gaming-sjef i Sony Ericsson, Peter Ahnegaard, erter på seg en nysgjerrig teknopresse med uttalelsen om at det vil komme en spilltelefon med PlayStation-merke før jul. Årsaken er at Ahnegaard ikke vil ut med hvilken jul det er snakk om.

Suksess med Sony-merker

Sony Ericsson har allerede hatt stor suksess med sine Walkman- og Cyber Shot-merkede telefoner. Nå er det ventet at mobilsamarbeidet mellom Sony og Ericsson skal trekke enda flere veksler på Sonys sterke varemerker.

Ahnegaard bekrefter imidlertid at selskapet endelig føler at de har kommet frem til en modell for en dedikert gaming-telefon som yter rettferdighet til PlayStation-konseptet. Hvilken prefiks-bokstav telefonen får, er ikke klart.

Nokia med nett-strategi

For få dager siden kunne ITavisen rapportere at Nokia nok en gang satser på å gjenopplive gamingfiaskoen N-Gage. Nokia saster imidlertid ikke på en dedikert telefonmodell, etter å ha gått på trynet i to forsøk allerede. Finnene knytter i stedet sitt håp til at en online spill-portal skal få opp interessen for mobilspill.

Annonse


Kilde:
Pocketgamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse