Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Spillverdenen venter på Halo 3. Men Sony finner det betimelig å påpeke at det ikke er stort bedre enn Halo 2... (Ill.: Microsoft)

Halo 3 er ferdig

Storspillet klart for butikkene.

Om det skulle vært tvil hvorvidt det svært etterlengtede Halo 3, Microsofts flaggskip for Xbox 360, var i rute, er tvilen borte nå. Det tikket nemlig nettopp inn melding fra Bungie om at spillet er gått gull, altså er fedig og klart til produksjon.

Litt under en måned til

Så mye mer å si er det kanskje ikke, men vi kan i alle fall gjenta at Halo 3 lanseres her i Norge den 26. september, og at Microsoft skryter av at lanseringen vil være noe av det største innen underholdningsbransjen noensinne. Over en million kunder har allerede forhåndsbestilt spillet.

Halo 3 er avslutningen på historien om Master Chief og menneskehetens kamp mot Covenant, en samling av utenomjordiske raser. De to første spillene i serien var blant de mest kritikerroste på den originale Xboxen.

Vi kommer selvsagt tilbake med alt om Halo 3 nærmere lansering.

Stikkord: master chief