Hopp til navigasjon Hopp til innhold
mario

Stortitlene til Wii klare

Super Mario og Metroid får endelig norske utgivelsesdatoer. Ventetiden er over.

Er du blant disse som savner de virkelig store titlene til Nintendo Wii? Vel, du er ikke den eneste. Men nå er det lys i tunellen, for Nintendo annonserte endelig sin fulle, europeiske «lineup» for høsten.

Travel høst på Wii

Det begynner med eventyrspillet Super Paper Mario, som slippes den 14. september. En måneds tid senere, den 26. oktober, kommer endelig neste episode i Metroid Prime-sagaen, altså Corruption. Det er spillet som skal endelig bevise at førstepersonsperspektiv og Wii er som skapt for hverandre.

Men datoen alle venter på er 16. november – dagen da Super Mario Galaxy lanseres i Norge. Det første fullverdige Mario-spillet siden Sunshine på GameCube i 2002. På stasjonære konsoller altså, nylige New Super Mario Bros på DS var gøy det også.

mario 2

I november kommer også Resident Evil: The Umbrella Chronicles og NiGHTS: Journey of Dreams.

Nintendo DS får også sin andel av stortiltler, først og fremst lanseres endelig Zelda: Phantom Hourglass – den 19. oktober. Det blir altså en god høst for alle Nintendo-eiere. Og vi kommer selvsagt med anmeldelser av alt sammen tidsnok.

Stikkord: resident evil, super mario galaxy, wii